Základní info

Základní info

Co je ENTERcamp / ENTERjunior ?

Je to akce pro katolickou mládež, především z českobudějovické diecéze, ve věku 13 až 21 let. Nabízí se ti tu jedinečná možnost občerstvit a obnovit svou víru, posílit svůj duchovní život, upevnit svou odhodlanost jít dál za Kristem nebo pokročit v hledání osobního povolání. Toto setkání chce být "vstupem" do nové fáze tvého života, chce tě popostrčit k dalším krůčkům. Nebude chybět ani prostor pro to pořádně si zablbnout a vybláznit se, něco zajímavého se naučit, vyzkoušet či vlastnoručně vytvořit!

Proč název "ENTER"?

Když zmáčkneš ENTER na svém počítači, znamená to, že ses rozhodl(a) spustit něco nového. Význam slovíčka "enter" je "vstup, vstoupit" a to je inspirací pro název tohoto campu. Vstup do něčeho nového..., vstoupit do Boží přítomnosti..., vstup Ducha Svatého k nám...

Co mě tam čeká?

Můžeš se těšit na řadu inspirujících aktivit, skvělých řečníků, denní nabídku zajímavých dílen, budeš se poznávat s vrstevníky, čekají tě diskuze ve skupinkách na zajímavá témata. O siestě budeš mít čas na sportovní vyžití, ale také povalování se u rybníka nebo jiný relax. Na programu je alespoň jeden výlet, každodenní mše svatá s nevšedním hudebním doprovodem, budou ti k dispozici mladí kněží ke svátosti smíření. Každý den začneme i zakončíme společnou modlitbou.

Kde se to koná?

Celá akce se odehrává na Ktiši - Diecézním centru života mládeže a přilehlých prostorách (kostel, zahrada, kulturní dům, ...).

 

Dej enter a vstup do života s Bohem